Снимки На Имота

№ 7855

Връбница 2,София

Апартамент

Състояние: Ш/З

V

Площ: 64,20 кв.м.

W

1 Спалня, 1 Баня

Изложение: Изток-Юг

Паркомясто: допълнително заплащане

a

Етаж: 5/8

Година : 2022

Цена : 113 500EUR

Предимства:

  • В близост до Метростанция
  • Готов за ремонт и обзавеждане
  • Парко място
  • Контрол на достъпа, Охрана

City Management представя този:

 слънчев двустаен апартамент, в нова сграда с Акт 16.

Жилището е разположено на 5-ти етаж от общо 8 етажа и е с РЗП 64,20 м2 и ЗП 55,97 м2., с изложение Изток-Юг. Предава се по БДС стандарт на финна гипсова мазилка и циментова замазка, с изградено електротабло, домофонна уредба, ключове и контакти , входна врата, и е със следното разпределение: входно антре, всекидневна с кухненски бокс с излаз към тераса, спалня с излаз към тераса, баня с тоалетна.
Предимства:
Сградата се намира в близост до метростанция Бели Дунав, хранителни магазини Билла и Т-Маркет, спирки на автобуси 26, 85, 108, 285 трамвай 6, 61 ОУ Св. Св. Кирил и Методий 74 СУ Гоце Делчев, както и на 2 мин от входа на ‘СЕВЕРЕН ПАРК’.Локацията на имота го прави изключително атрактивен, както за лично ползване от хора живеещи в района, така и за инвестиция и отдаване под наем.Към апартамента се продава и двоино подземно парко-място с площ 30кв.м на цена – 37 000 евро.

Всички цени са с ДДС.

Агенцията разполага с ключ.Комисиона на агенцията е 3% от договорената продажна цена и включва цялостно съдействие по сделката (вкл. юридически услуги.Работим с колеги по всички наши оферти.