ЗА НАС

Недвижимите имоти са ни в кръвта

Ние не извършваме просто посреднически сделки, а сме съветници на нашите клиенти.

Имайки в предвид, че недвижимите имоти са често най-голямата експозиция в портфолиото от активи на нашите клиенти, ние разбираме че сделките с тях са изключително лични и често доста емоционални.

За това целта ни е да внесем експертен опит, старание и чувствителност, съизмерими с важността на недвижимият имот за нашият клиент. Основната ни задача е да елиминираме стреса и неизвестността, за да ви улесним максимално в търсенето или продажбата на вашият имот.

 

Borislav Petrov

Борислав Петров

Управляващ Директор

ЗАЩО НИЕ 

Познаваме добре пазара, слушаме внимателно, спазваме обещанията си  и се стремим да бъдем максимално открити в това, което вършим.

Приемаме взаимоотношенията си с клиентите като дългосрочни. Искрено вярваме, че това което правим, се изгражда върху честност, упорит труд, първокласно обслужване и отлични резултати. Чрез тази философия спечелихме доверието на нашите клиенти. Техните препоръки и продължаващи бизнес контакти са най-големият комплимент за нас.

ЕКИП

Силата ни е в хората 

С 15 годишен опит в управлението и сделките с недвижими имоти в цялата страна, нашите консултанти ще ви помогнат да закупите или продадете вашият имот безпроблемно.Ние знаем каво да правим и как да го направим. Основната ни цел е вашето удовлетворение и ще бъдем с вас във всяка стъпка.

 

Tzvetozar Petkov

Цветозар Петков

Старши Брокер

НОВО ПРОДАЖБИ

НОВО НАЕМИ

Няма намерени резултати

Страницата, която търсите, не може да бъде намерена. Опитайте прецизиране на търсенето или използвайте навигацията по-горе, за да намерите публикацията.

 продай, купи или наеми с нас

Работно време на офис

Понеделник-Петък  9:00 - 18:00

+359 884 878964

+359 896 911220

office@citymanagement.bg

Отказ от гаранции и отговорност

 

 

6 + 13 =