Изберете страница

ЗА НАС

Недвижимите имоти са ни в кръвта

Ние не извършваме просто посреднически сделки, а сме съветници на нашите клиенти.

Имайки предвид, че недвижимите имоти са често най-голямата експозиция в портфолиото от активи на нашите клиенти, ние разбираме че сделките с тях са изключително лични и често доста емоционални.

За това целта ни е да внесем експертен опит, старание и чувствителност, съизмерими с важността на недвижимият имот за нашия клиент. Основната ни задача е да елиминираме стреса и неизвестността, за да ви улесним максимално в търсенето или продажбата на вашия имот.

 

Borislav Petrov citymamnagement.bg

Борислав Петров

Управляващ Директор

ЗАЩО НИЕ 

Познаваме добре пазара, слушаме внимателно, спазваме обещанията си  и се стремим да бъдем максимално открити в това, което вършим.

Приемаме взаимоотношенията си с клиентите като дългосрочни. Искрено вярваме, че това което правим, се изгражда върху честност, упорит труд, първокласно обслужване и отлични резултати. Чрез тази философия спечелихме доверието на нашите клиенти. Техните препоръки и продължаващи бизнес контакти са най-големият комплимент за нас.

ЕКИП

Силата ни е в хората 

С 15 годишен опит в управлението и сделките с недвижими имоти в цялата страна, нашите консултанти ще ви помогнат да закупите или продадете вашия имот безпроблемно. Ние знаем каво да правим и как да го направим. Основната ни цел е вашето удовлетворение и ще бъдем с вас във всяка стъпка.

 

Tsvetozar Petkov citymanagement.bg

Цветозар Петков

Старши Брокер

НОВО ПРОДАЖБИ

 продай, купи или наеми с нас

Работно време на офис

Понеделник-Петък  9:00 - 18:00

+359 884 878964

+359 896 911220

office@citymanagement.bg

Отказ от гаранции и отговорност

 

 

6 + 15 =

citymanagement 2024 I design creatte.xyz