ЗА НАС

Недвижимите имоти са ни в кръвта

Ние не извършваме просто посреднически сделки, а сме съветници на нашите клиенти.

Имайки в предвид, че недвижимите имоти са често най-голямата експозиция в портфолиото от активи на нашите клиенти, ние разбираме че сделките с тях са изключително лични и често доста емоционални.

За това целта ни е да внесем експертен опит, старание и чувствителност, съизмерими с важността на недвижимият имот за нашият клиент. Основната ни задача е да елиминираме стреса и неизвестността, за да ви улесним максимално в търсенето или продажбата на вашият имот.

 

Borislav Petrov

Борислав Петров

Управляващ Директор

ЗАЩО НИЕ 

Познаваме добре пазара, слушаме внимателно, спазваме обещанията си  и се стремим да бъдем максимално открити в това, което вършим.

Приемаме взаимоотношенията си с клиентите като дългосрочни. Искрено вярваме, че това което правим, се изгражда върху честност, упорит труд, първокласно обслужване и отлични резултати. Чрез тази философия спечелихме доверието на нашите клиенти. Техните препоръки и продължаващи бизнес контакти са най-големият комплимент за нас.

ЕКИП

Силата ни е в хората 

С натрупания личен 10 – годишен опит и непрестанните обучения, ще Ви бъда полезен както в покупката, така и в продажбата на най-ценния ви актив, а именно вашия имот. Работейки аз и моите колеги гарантираме за качеството на услугата, която предлагаме и се спазваме поетите ангажименти.

Информираме ви за цените, на продали се имоти сравними на вашия имоти
Рекламираме имота ви на местно и национално равнище
Даваме редовни отчети за свършеното
Заедно сме във всяка стъпка от процеса по покупко – продажбата.
Защитаване на Вашия интерес при водене на преговори.

 

Tzvetozar Petkov

Цветозар Петков

Брокер

НОВО ПРОДАЖБИ

 продай купи или наеми с нас

Работно време на офис

Понеделник-Петък  9:00 - 18:00

+359 884 878964

+359 896 911220

office@citymanagement.bg

Отказ от гаранции и отговорност

 

 

10 + 8 =