Снимки На Имота

№ 160

Елин Пелин

Къща

Състояние: Отлично/чисто ново

V

Площ: 235 кв.м.

W

3 Спалня, 2 Баня

Изложение: Югозапад

a

Етаж: 2/4

Година : 2016

Цена: 172000 EUR

Предимства:

  • Паркомясто свободно паркиране
  • Близост до центъра на града
  • Ново стройтелство от 2016 г.
  • Близо до магазини

City Management  Ви представя този:

Къщата е проектирана за максимален комфорт и уют на своите собственици върху 235 кв.м РЗП, с озеленен двор от 290 кв. м, кът за гости с барбекю и каменна чешма.Разпределението в къщата е следното:
Първи етаж – започва с широко антре, което води към огромна светла и просторна всекидневна, с кухненски бокс, трапезария разположени върху 70кв.м на целия първи етаж с красива камина и излаз към малка слънчева веранда за сутрешно кафе. На етажа има и прилежаща тоалетна за гости.
Втори етаж – Елегантни стълби с естествен камък ни отвеждат към втория етаж, където се намират три просторни и слънчеви спални, две от тях са около 18кв.м., а третата е 16кв.м. Стаите са завършени с висок клас мокети и тапети, с окабеляване за тв и интернет и достъп до тераса. На втория етаж е разположена баня с тоалетна, в която остава да се монтира санитария.
На последния трети етаж около 80кв.м. е разположено голямо еднопространствено помещение, което може да бъде приспособено като телевизионна
стая, стая за игри, фитнес зала. Целият етаж е завършен, с изключение на подовата настилка, която новия собственик, ще довърши спрямо неговите нужди.

Къщата е с удостоверение за въвеждане в експлоатация от 2016г. За построяването и завършването и са използвани само висококачествени материали с отлично изпълнение. Дограма висок клас „Salamander“, ковано желязо /парапети на тераси, дворна врата с пощенска кутия, дворна ограда, лозница/,покрив с керемиди Брамак, стълбище – естествен камък.
Има канализация, ток, вода, въведени и изградени газови връзки. Възможност за обособяване на паркомясто в двора.

.